به گزارش خبرگزاری مهر، بابک ضیائی پروفسور الکترونیک و مهندس رایانه دانشگاه پوردو با استفاده از نانو ذرات اکسید آهن که در جوهری روغنی معلق است موفق به ابداع این جوهر مغناطیسی شده است.
زمانی که جوهر بر روی کاغذ چاپ شود کاغذ مغناطیسی می شود و می تواند به صورت موثری در تجهیزات نانوبیولوژیکی مورد استفاده قرار گیرند زیرا این کاغذها بسیار نرم تر و قابل انعطاف تر از فلز بوده و به همین دلیل می توان با کمک آنها نانو انبرکهایی تولید کرد که بدون ایجاد تخریب در دیواره سلولها به تغییر و حرکت دادن آنها اقدام کرد.
ضیائی به منظور اثبات عملکرد این جوهر و کاغذ مغناطیسی، ریز اهرم مغناطیسی را با استفاده از این کاغذها به وجود آورد و آن را تحت تاثیر میدانی مغناطیسی قرار داد تا بتواند نشان دهد چگونه این مواد می توانند برای ایجاد دامنه ای وسیع از میکروماشینها بر روی یک تراشه مورد استفاده قرار گیرند.
نتایج این آزمایش ضیائی نشان داد استفاده از این مواد در تولید میکروماشینهای تراشه ای 100 بار ارزان قیمت تر از ساخت میکروماشینهای مشابه اما سیلیکونی خواهد بود.
بر اساس گزارش پاپ ساینس، بابک ضیائی معتقد است ساخت میکروماشینهای سیلیکونی بسیار پرهزینه است و در مقابل با استفاده از این جوهر مغناطیسی با قرار دادن یک قطره از جوهر بر روی کاغذ می توان به هر نوع موتور میکرو الکترونیکی دست پیدا کرد.
نظر شما